Плетени, мрежести, сламени - тези чанти са перфектният летен  – не

...
Плетени, мрежести, сламени - тези чанти са перфектният летен  – не
Коментари Харесай

19 шопинг находки с чантите, които правят лятото ни още по-слънчево

Плетени, мрежести, сламени - тези чанти са съвършеният летен  – освен тъй като ни придават нехаен  шик, само че и тъй като са леки, комфортни и изключително подходящи за горещите дни, в които желаеме да носим нещо семпло. Лесно ги съчетаваме с всеки тоалет и и бързо им намираме място в дрешника си, без доста да се колебаем. Днес ви представяме няколко шопинг находки и горещо ви предлагаме и вие да се сдобиете с най-малко една от тези чанти. Повярвайте ни, няма да съжалявате.

Това лято, а и освен, сме фенове на , която откриваме в семплите и едноцветни тоалети. Ръка за ръка с тях вървят и обичаните ни аксесоари, и обувки – допустимо най-изчистени и впечатляващи с типичен жанр и грациозност. Все повече срещаме плетените мрежести чанти, които спадат тъкмо към тази категория и съвършено допълват всеки тоалет без значение дали сме на плажа, или в града. Множеството разновидности на този тренд ни разрешават да намерим идеалната форма, величина и жанр на чантата, които да прилягат най-добре на личния ни дрешник. Такива, а и доста други цветни предложения, можете да откриете и на онлайн платформата, която предлага обилие от свежи летни аксесоари единствено на клик разстояние. 

Както към този момент казахме, обичаме и сламените  поради тяхната функционалност, която ни разрешава да ги носим с по-небрежен аутфит като къси панталони, едноцветен и чехли или пък с някоя бохо рокля. Перфектни са и за плажа, в случай че са по-големи и побират хавлията, слънчевите очила и книгата ни. Обичаме ги и в по-малкия им вид, комбинирани с необятни дънки, бяла тениска и кецове за обичаната ни градска визия. А вие? Ако пък към момента се колебаете, хвърлете едно око на нашите предложения в галерията нагоре за повече ентусиазъм. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР